Първоначално публикувано от Bobo
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем със километража Alfa 156 2.0 TS
Collapse
X
-
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеПрав си, но преди да го напиша колегата ми звънна по телефона и ми каза че на диагностика не са открили централата.0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
....
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеЯ си провери бушоните.
Comment
-
Те повечето казват и за еърбега, че е гръмнал ама той си се четеИ за климатика същото, ама и той си се чете
---------- Post added at 20:47 ---------- Previous post was at 20:46 ----------
Първоначално публикувано от Exelero Покажи съобщениеБушона го проверихме - ок е, утре ще ми пратят централа от 1.8 ТС - надявам се да съвпаднат ....
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеТе повечето казват и за еърбега, че е гръмнал ама той си се четеИ за климатика същото, ама и той си се чете
---------- Post added at 20:47 ---------- Previous post was at 20:46 ----------
Колега защо бързаш? Къде ходи на диагностика? Понеже ми писа на лично и каза, че си от Горна, мога да ти кажа, че тука в града има само 1 човек който може да ти прочете АБС-а. Другия съм аз, знам ги че са адксите специалисти там, ама се познаваме и ползвам отстъпки и тей. Има един Стойчо там, с едно Браво В5 викам човека кара италиянка - все ще има разбира, малко от малко, та той ми прави диагностика. Излязоха 5 грешки - АБС- не може да го открие изобщо, ламбда сонда неработи (каза карай си я тей, малко повече ще ти гори), някъв датчик на коляновия вал (най вероятно въпросния вариатор, където се споменава често тук), другите ги забравих
.
Бях говорил с чичо ми, ей тей случайно и стана на въпрос, че той имал комшия със същата Алфа и той можел да ми помогне. Ако ти живееш до 3-то Основно, това най вероятно си ти; даже снощи ми звъня каза, че говорил с бащата на момчето и че за днес можело да се срещнем и да видим какво може да измислим. Обаче днеска ще ми сменят съединителя и няма как ....
Comment
-
Човече бягай на далеко от такива пишман майстори -ламбда сонда неработи (каза карай си я тей, малко повече ще ти гори). Само като му слушам приказките, ми става ясно, че няма да тръгнат на добре нещата за твоята кола. Намери си читави майстори, за да си решеиш проблемите и да не влезнеш в един перманентен филмAlfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщениеЧовече бягай на далеко от такива пишман майстори -ламбда сонда неработи (каза карай си я тей, малко повече ще ти гори). Само като му слушам приказките, ми става ясно, че няма да тръгнат на добре нещата за твоята кола. Намери си читави майстори, за да си решеиш проблемите и да не влезнеш в един перманентен филм
Надявам се да не съжелявам за избора си ....
Comment
-
Първоначално публикувано от Exelero Покажи съобщениеАз участвам вече в тоя филм, и съм в главната роля!
Надявам се да не съжелявам за избора си ..... Иначе ти пожелавам най-леко да излезнеш от филма, но като цяло просто няма как на кола на 10 год. да не и смениш нищо, съдейки по мойта всичко и се развали при мене
.
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от Exelero Покажи съобщениеАми колега, тъй като работя ей там при Чомака, най близко ми е сервиза на Бай Илия, знам ги че са адксите специалисти там, ама се познаваме и ползвам отстъпки и тей. Има един Стойчо там, с едно Браво В5 викам човека кара италиянка - все ще има разбира, малко от малко, та той ми прави диагностика. Излязоха 5 грешки - АБС- не може да го открие изобщо, ламбда сонда неработи (каза карай си я тей, малко повече ще ти гори), някъв датчик на коляновия вал (най вероятно въпросния вариатор, където се споменава често тук), другите ги забравих
.
Бях говорил с чичо ми, ей тей случайно и стана на въпрос, че той имал комшия със същата Алфа и той можел да ми помогне. Ако ти живееш до 3-то Основно, това най вероятно си ти; даже снощи ми звъня каза, че говорил с бащата на момчето и че за днес можело да се срещнем и да видим какво може да измислим. Обаче днеска ще ми сменят съединителя и няма как ....
Датчик на коляновия вал не е вариатора
Пък точно пък при Байти Илия не съм си и помислял краченцето ми да стъпи там. Нямам и коментар даже да изкажа за там.
За километража ако има нещо по самата му електроника няма д амога да ти помогна, но поне нека да го видя и ще те пратя при човек който със сигурност ще ти го оправи. Който всъщност е и правил не веднъж на алфа километражи.
Абе обади се и една неделя да я закача да я видя тая АБС централа и ще говорим. Всичко ще се оправиLast edited by oem; d.m.y г., 21:13.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
...
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеДа, баща ми ми каза, че ще дойдеш днес...
Датчик на коляновия вал не е вариатора
Пък точно пък при Байти Илия не съм си и помислял краченцето ми да стъпи там. Нямам и коментар даже да изкажа за там.
За километража ако има нещо по самата му електроника няма д амога да ти помогна, но поне нека да го видя и ще те пратя при човек който със сигурност ще ти го оправи. Който всъщност е и правил не веднъж на алфа километражи.
Абе обади се и една неделя да я закача да я видя тая АБС централа и ще говорим. Всичко ще се оправи
Comment
-
Първоначално публикувано от Tiger Покажи съобщениеКилометраж - пин14, централа - пин А27 -> Taсhometric sensor signal.
Та май ABS не участва в меренето на скоростта щото не може да си избере от кое колело да я взимаDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Tiger Покажи съобщениеКилометраж - пин14, централа - пин А27 -> Taсhometric sensor signal.
Та май ABS не участва в меренето на скоростта щото не може да си избере от кое колело да я взима"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеИ какво ще покаже тази диагностика като ABS- а не работи?
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеА според теб откъде се взима инфо за скороста?
П.П. Ще ме уредиш ли с онези гумички за дръжките дето говорихме? И мерси за винтчетата
Comment
Comment